Bruins Makelaardij
Bruins Advies

Hypotheken

Hypotheken

Als u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk een hypotheek die het beste bij u past en met de scherpste hypotheekrente. Eén die past bij uw situatie van dit moment, maar ook één die rekening houdt met veranderende omstandigheden. Wij onderscheiden ons in de drukke hypotheekmarkt door een eigentijdse en complete aanpak. Dat betekent dat wij de hypotheek toetsen op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie. Wij streven ernaar uw woonlasten exact aan te laten sluiten op uw specifieke persoonlijk situatie, nu en in de toekomst!

Ook nadat u uw handtekening bij de notaris heeft gezet, geven wij u graag advies over tussentijdse aflossingen en/of verhogingen en rentewijzigingen. In onze ogen is onze taak als adviseur pas afgerond op de einddatum van uw hypotheek.

Vergelijkingskaart Hypotheek

Op de vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als u meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kunt u financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kunt u bepalen welke hypotheek het beste bij u past.

Bekijk hier onze vergelijkingskaart

Soorten hypotheken